Hoe kies je een surfschool in Spanje?

wave-surfer-sport-sea-464294

De afgelopen jaren is Spanje een van de beste surfplekken in de wereld geworden, surfscholen zijn er langs de kust in overvloed te vinden. Voor zowel een beginner als een gevorderde surfer die opzoek is naar golfen is dit goed nieuws! Maar weten welke surfschool aan jou eisen voldoet kan nogal moeilijk zijn. Alle scholen hebben hun eigen aanbiedingen en extra’s die kunnen variëren, sommige aanbiedingen gaan erg ver en bieden All inclusieve compleet pakketten met leuke activiteiten om samen te doen zoals: Een Surftour onder begeleiding, yoga lessen, onbeperkt eten en drinken om te genieten van de heerlijke gerechten voor ieder wat wils. De grote vraag is uiteindelijk welke van deze toer het beste bij jou past. Wanner je een surftrip naar Spanje ( surfvakantie Spanje)  boekt, zijn hier een aantal onmisbare tips:

1. Deskundige begeleiding
Zoek een instructeur die zowel surfervaring als algemene leerervaring heeft. Omdat iemand in het water kan dobbelen wilt niet zeggen dat ze goed zijn in les geven. Surfscholen geven les aan een tal van mensen in verschillende leeftijdscategorieën, achtergronden en vaardigheidsniveaus. Desondanks kun je een school zoeken die gespecialiseerd is op een bepaald gebied. Iemand met veel expertise op een bepaald gebied, denk hierbij aan: kinderen, junioren, volwassenen, vrouwen, mannen, beginners gevorderden, grote groepen, familie kampen of privé lessen. Het hangt er maar net af waar je naar opzoek bent. Als je bijvoorbeeld gewoon een leuke week wilt en nieuwe mensen wilt leren kennen dan is een groepsles perfect voor jou aangelegen. Wil je liever de belangrijke fundamenten onder de knie krijgen zodat je een echt doel kunt bereiken? Dan is een 1 op 1 les in een privé workshop misschien een betere keuze. Het kost wel wat maar dan heb je ook wat en dat is het zeker waard.

2. Reputatie
Een bedrijf dat al een tijd meegaat weet over het algemeen hoe je een klant tevreden, blij en veilig kan houden. Als je van plan bent om geld aan een surfschool te besteden, dan is het wijs om er eentje met een lange succesvolle reputatie te kiezen. Met de opkomst van het internet is een reputatie erg makkelijk te controleren, binnen enkele toetslagen heb je een hand rijk aan informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *