Hoe nieuwe tand krijgen zonder kroon?

teeth-1670434_640Het kan natuurlijk altijd een keer gebeuren dat je een tand verliest. Misschien ben je een keer gevallen, of je hebt een ongelukje gehad bij het voetbal of een kroon is er uit gevallen. Het maakt allemaal niet uit, het enige is dat het super vervelend is. Je loopt dan namelijk toch over straat met een groot gat in je mond. Gelukkig is dit vandaag de dag niet meer nodig, het is namelijk zo dat er een oplossing bedacht is. De oplossing is een tijdelijke tand, zo hoef je niet meer die dure kronen te kopen! Laten we eens kijken wat het precies is en hoe het dan werkt.

Wat is een tijdelijke tand?

Een tijdelijke tand, de naam zegt het eigenlijk al. Het is een tand die je tijdelijk in kunt doen, op deze manier hoef je niet meer die dure kronen te kopen. Een kroon is al snel enkele honderden tot duizenden euro’s, door te kiezen voor deze nep tand ben je veel minder geld kwijt! Het mooie is dat iedereen de tand in kan doen, zo hoef je je niet meer te schamen voor dat gat in je mond. Op deze manier zul je je veel beter voelen met je gebit, iets wat uiteraard erg belangrijk is.

Het mooie van de tand is dat deze zelf te vormen is, het materiaal is namelijk te bewerken door warmte. Dit is dan ook het grote voordeel van dit speciale materiaal dat er gebruikt is. Als het koud is voelt het gewoon hard aan, wanneer je het warm maakt kun je het vormen. Daarnaast heb je voor de tand geen gereedschap nodig, iedereen kan dus thuis een tand vormen die hij of zij in kan doen. Je hoeft je niet zorgen te maken over de stoffen, de tand is namelijk gemaakt van niet schadelijk materiaal. Ook is het zo dat je zelf de tand op kleur kan maken, zo valt het nog minder op dat je hem in hebt.

Ga voor gemak en voor een voordelige prijs

Een hele tandarts afspraak neemt veel te veel tijd in beslag, dit snappen wij ook wel. Vandaar dat deze nep tand de ideale oplossing is voor de mensen die tijd en geld willen besparen. Binnen 10 minuten kun jij zelf de tand zo maken dat hij past, een afspraak voor een nieuwe kroon duurt al wel enkele uurtjes. Ga dus gewoon voor gemak en steek die extra centen in je zak. Deze tijdelijke tand is heel eenvoudig te bestellen, ook heb je hem zo in huis. Maak de stap richting een beter gebit en doe niet al te moeilijk, je kunt zo veel sneller een oplossing hebben voor een gat in je gebit. Zo kan je zonder zorgen vol goede moed de straat op gaan met een stralende glimlach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *