Niet alleen is de Bitcoin prijs omhoog gegaan..

bitcoinMaar de beschikbare opslagmogelijkheden zijn ook verbeterd. De uitgebreide keuzes kunnen best intimiderend zijn voor beginners. Er zal ongeacht welke keuze je maakt altijd een adertje onder het gras zitten tussen gebruikersgemak en beveiliging. En desondanks privacy ook een factor is, gaan we er hier vanuit dat de meeste  niet bereid zijn om een extra stap te zetten om bitcoins en anonimiteit volledig te beschermen.

Classificaties van Bitcoin transacties

De Bitcoin opslag kan in twee verschillende onderdelen worden verdeeld: “de transactievolume” en de “transactie waarde” De hoge en lage verschillen hierin bepalen welke Bitcoin portemonnee het beste voor jou is. De transactie volume is het percentage bitcoin transacties dat u maakt. Dit kan één transactie per dag betekenen, of slechts één per week. Wat telt als hoog of laag is kan in dit geval nogal variëren

De transactiewaarde is de bitcoinwaarde van een bepaalde transactie. Wat de grote van de bitcoinwaarde definieert, maar ook dit is variërend. Een goede vuistregel is dat een lage transactiewaarde minder of gelijk is aan het bedrag dat je in het echt op zak zou dragen. Alles groter dan dat kan een hoge waarde zijn.

Mobiele portemonnee

Als je veel transacties met een lage wade maakt (omdat je de bitcoins bewijzen van spreken geruikt om witte sokken, thee, of een VPN service te bestellen), dan zou je een mobiele portemonnee moeten gebruiken waarmee je de toetsen aanstuurt. Met een mobiele portemonne zijn jou Bitcoins altijd toegankelijk zolang je telefoon opgeladen is. Als je een moderne smartphone gebruikt met een up-to-date besturingssysteem  dan zijn jou Bitcoins veilig . Vergeet niet om de toetsencombinatie ergens op een papier te schrijven en deze veilig op te bergen.

Dit bericht is geplaatst in IT. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *