Afvallen met ACN

587066-healthGewicht verliezen lijkt een vrij makkelijk concept, als je erover nadenkt. Je eet minder, oefent meer en het gewicht moet uitkomen. Het feit is, ik wed dat je al weet hoe je gewicht kunt verliezen. Waarschijnlijk heb je al een paar keer geprobeerd af te vallen. En een oud abonnement op de sportschool.

Maar wat gebeurt er als je dat dieet afsluit of dat trainingsprogramma stopt? Je krijgt het terug, soms met een paar extra kilo’s erbij. Dus wat je echt wilt weten is niet hoe je gewicht kunt verliezen, maar hoe je het kunt eraf halen en ook eraf blijft. Er is geen echt geheim om gewicht te verliezen. De echte uitdaging is pas als je al da gewicht bent verloren. Acn geeft verschillende tips en adviezen omtrent gezondheid, persoonlijke verzorging en nog heel veel meer.

Hoe snel gewicht te verliezen
Als je 500 calorieën verbrandt dat je elke dag voor een week eet, moet u ongeveer 1-2 kilo verliezen.
Als je het sneller wilt verliezen, moet je minder eten en meer sporten.
Bijvoorbeeld, als je 1,050 tot 1.200 calorieën per dag inneemt en 1 uur per dag sport, kan je 3-5 kilo in de eerste week verliezen, of meer als je meer dan 250 kilo weegt. Het is erg belangrijk om wel genoeg calorieën binnen te krijgen anders word het gevaarlijk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *