Runescape updates betreft LootSharers en Grand Exchange

2007_login_screen-21171343Hier wat ideeën om de interactie tussen de speler en het spel te verbeteren.

1. Verwacht de eerste nieuwe single-way player-vs-player combat gebied in de eerste helft van volgend jaar, samen met een aantal andere PvP updates in de toekomst.

2. Zoals veel mensen hebben voorgesteld, we plannen om de 3,000gp staking/trading limiet te verhogen voor sommige spelers. Dit word verbonden aan het aantal Quest Points die je hebt, met een maximale limiet tien keer zoveel als momenteel! Dit bied nog steeds bescherming tegen cheats, maar bied ook meer vrijheid in staking en trading.

3. We kijken naar een manier om LootSharers de mogelijk te bieden de drops meteen in coins te verdelen, zodat grote items gelijkwaardig worden verdeelt. Om ongebalanceerde econome te voorkomen, onderzoeken we of het kan worden verbonden met de Grand Exchange (bv., het item word verkocht in de Grand Exchange en dat de winst eerlijk word verdeelt in het team).

4. We plannen om een ‘item lending’ mogelijk toe te voegen aan het spel. Om oneerlijke trades te voorkomen, je kan een item een tijdje lenen of een sessie (als de lener of ontvanger uitlogt gaat het item weer terug). Natuurlijk moeten we dit HEEL voorzichtig ontwikkelen om alles te dekken, maar we kunnen iets uitwerken.

Dit is maar een kleine samenvatting van alle ideeën die onze ontwikkelaar hebben verzamelt. Dit zal je plezier in RuneScape vergroten, zonder de deuren te openen voor real-world traders. Dit bevat niet de Grand Exchange, waar we met meer detail op in kunnen gaan…

The Grand Exchange

We moeten onze handen omhoog houden en toegeven dat een aantal startprijzen een beetje fout waren. Het was een enorme taak om 15,000+ items in waarde te schatten en sommige zijn er doorheen geglipt. We zijn er mee bezig, dus, we hebben al een team gemaakt die zich bezig houd met de Grand Exchange!

Net zoals de startprijs goed krijgen, zal dit team regelmatig de prijzen controleren, zodat het een natuurlijke en vloeiende prijs is in de spelers economie. Natuurlijk, ze zullen niet allen zijn, als JIJ ze kunt helpen! Een nieuwe sticky thread, gefocust op de Grand Exchange, zal beschikbaar zijn om jouw zorgen over de prijzen en marketplace te behandelen, terwijl er al een nieuwe web page in de maakt is die je in staat stelt om de prijzen over een langere periode te zien.

Wat kleinere aanpassingen aan de Grand Exchange:
* Verkrijgen van grotere hoeveelheden word automatisch opgemerkt.
* Er zullen minder vereiste klikken nodig zijn bij het (ver)kopen van items voor meer Runescape gold
* Een ‘1,000’ kwantiteit button word toegevoegd
* Toegang om met een klik de item kwantiteit te verhogen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *