Tips voor de zoektocht naar je trouwpak

__358011_origHij moet opvallen als de ‘man’ op de grote dag, maar hij moet ook zichzelf blijven en zich gemakkelijk blijven voelen. Dit artikel is geschreven om je een beter inzicht te geven bij het vinden van het juiste trouwpak.

  1. De revers breedte – De afgelopen jaren is de smalle, slim fit look erg in. Bij Suits At Sea heb je de keuze uit verschillende soorten revers, die je die moderne, smalle, stijlvolle look geeft. Een normale revers breedte geeft een tijdeloze look en wijde revers een meer traditionale look.
  2. Wat werkt: Wanneer je een op maat gemaakt pak uitkiest, dan is het erg belangrijk om naar je lichaamsverhoudingen te kijken, op deze manier moet je pak afgewerkt worden.
  3. Hoe het bij de schouders past: De manier hoe we de maat op je schouders afnemen heeft met de vorm van je lichaam te maken, voor formele en- trouw pakken vinden klanten het over het algemeen comfortabeler om de schouders iets wijder te dragen.
  4. De juiste kleur kiezen. Ben jij een wintertype,zomertype, herfsthype? Probeer hier achter te komen door middel van een kleurentest. Op deze manier weet je exact welke kleuren jou wel of niet goed staan. De juiste kleur dragen bij de juiste huidtoon is de sleutel om er stralend uit te zien.
  5. Hoe breed je riem moet zijn: Een dunne riem ziet er extra stijlvol uit. Dit geeft een schone en simpele uitstraling.
  6. Knopen open alvorens je gaat zitten. Voor de meeste cliënten is het aangeraden om de colbert te sluiten tijdens het lopen en de knopen te openen tijdens het zitten. Hiermee voorkom je ook dat het jasje uitrekt.

Voor prachtige trouwpakken kun je terecht bij Suits At Sea, ook wel dé trouwpak beleving van Nederland genoemd. De pakken worden hier gepersonaliseerd naar je wensen. Je krijgt bij ons onder andere stijladvies, tips bij het vinden van de juiste kleur en een pak op perfecte maat opgemeten. Maak vrijblijvend een online afspraak en wie weet zien wij jou binnenkort in de winkel verschijnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *