Het vinden van de juiste kantoorlocatie

kantoorWanneer je besluit om een kantoorruimte te huren dan is de locatie erg belangrijk. Huisvestingskosten zijn dan ook belangrijk om in de gaten te houden tijdens het vinden van de juiste locatie. Sommige gemeentes zijn dan ook een stuk goedkoper, en op deze manier kun je veel geld besparen op de huisvestingskosten. Een gemeente zoals Amstelveen is veel goedkoper dan wanneer je besluit om iets te huren in Amsterdam, of bijvoorbeeld een andere grote stad zoals Rotterdam. Veel bedrijven willen dan ook graag in het centrum van een grote stad zitten. Echter is hier een vrij groot budget voor nodig. Je moet je dan ook goed afvragen of de hoge huurkosten van de kantoorruimte het wel echt waard zijn, een kantoorruimte Eindhoven is vaak beter voor de je portemonnee.

Bij het vinden van de juiste locatie is het ook belangrijk rekening te houden met de andere mensen op je kantoor, je collega’s bijvoorbeeld. Zorg ervoor dat je weet hoe zij naar kantoor komen. Wellicht komen ze met de auto, maar de kans is ook groot dat ze met het openbaar vervoer komen. In dit geval is het handig een locatie te vinden die een goede bereikbaarheid heeft met het openbaar vervoer. Zoek voor een locatie met een groot trein station zodat ook intercity’s en treinen vanaf verder weg snel op jouw kantoorruimte zijn. Zo zie je maar dat een goede locatie niet altijd in het diepe centrum van een stad hoeft te zijn. In de ring van de stad, en/of net buiten het centrum, is dus ook een prima locatie.

Naast het openbaar vervoer is de auto natuurlijk ook een veel gebruik vervoersmiddel. Een goede snelweg locatie is bijvoorbeeld in Amsterdam. Hier zijn er veel ringen met ideale locaties voor collega’s die per auto komen, via de snelweg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *