Laadkabels voor de Mercedes Benz

Het merk Mercedes Benz kent iedereen wel. In 1886 liet de Duitse ingenieur Carl Benz Vastleggen dat hij de uitvinder was. In vergelijking met nu zien de auto’s er heel anders uit. Hieronder een paar voorbeelden van de nieuwe modellen anno 2019.

Mercedes A-klasse
De laadpaal mercedes A-klasse E-cell heeft een laag energie verbruik. Ook staat hij bekend om zijn krachtige batterij. Daarnaast is hij volledig elektrisch. De auto heeft een dubbele bodem waar de accu’s in zitten. Omdat de accu’s erg zwaar zijn, verlagen ze het zwaartepunt. Daardoor krijg je een voordelig effect op de rijeigenschappen en veiligheid. De laadkabel die hierbij past is een type 2.

Mercedes Benz B-klasse
De mercedes benz B klasse heeft een bereik van 200 km. Daarnaast kan hij  een maximumsnelheid van 160 km per uur bereiken. De auto heeft 5 deuren en heeft een redelijk grote bagageruimte. De batterij kan worden opgeladen met een 1 fase laadkabel met een type 2 stekker.

Mercedes Benz C-Klasse
De Mercedes Benz C-Klasse is een plug -in Hybride. Ook heeft hij een sterke viercilinder motor die wordt gekoppeld met een elektromotor. De elektromotor kan opgeladen worden met een laadkabel. Waardoor dit een plug-in hybride word genoemd. De juiste laadkabel voor deze Mercedes, moet een type 2 stekker hebben. De stekker bevind zich rechts aan de achterkant. Het opladen met een 1-fase laadkabel duurt ongeveer anderhalf uur.


Mercedes-Benz Vito E-cel
De Mercedes-Benz Vito is een bestelauto die erg geliefd is in Nederland. De bestelbus is volledig elektrisch. De elektromotor is 60 kWh. Hierdoor heeft de bus een bereik van 130 kilometer. Echter bezit de bus geen airco maar wel stoelverwarming. Maar ook een achteruitrijcamara en achteruitrijalarm. De Vito E-cell kan geladen worden met een type 2 stekker en 1-fase laadkabel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *